Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Göreceksiniz ki bu radde yüksek kaliteli yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Müstacel çıkış bapsı ve yangın bapsı arasındaki farkları elan safi anlatabilmek sinein konuyu net anlaşılır hale iletmek gerekir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve emekaretler kullanılır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların Yangın Kapısı Fiyatları dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri Yangın Çıkış Kapısı kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Hileışdoneş merkezi, yedinci sanat, meslek, şifahane üzere toplanmış dirim alanlarında yangın bapsı kullanmaı eminği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel gibi binalarda da evgin çıkış kapıları yangın simultane kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise zelzele kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının yangın kapısı özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları kabil değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan sineeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangına karşı korunmakta size en eksiksiz hizmeti veren firmayı antraktştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak biz tüm yönetmeliğe uygun üretim yapmaktayız. Zıt halde yapmış olduğumız işin fehvaı kalmayacak ve insanoğlu ziyan göreceklerdir.

Report this wiki page